Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes un superzvaigznes pelna milzīgu naudu. Ne tikai alga klubos, bet arī saņem lielus ienākumus ar sponsoru līgumiem. 31 gada vecumā Kavai Lenards nopelnījis vairāk nekā 200 miljonus ASV dolāru, bet nauda viņam nav svarīga.

Savu pirmo patiešām lielo līgumu Lenards noslēdza 2015. gadā, kad parakstīja vienošanos ar Sanantonio "Spurs" par 94 miljoniem dolāru. Lai arī var atļauties vairāk un par savām finansēm nesatraukties, viņš turpināja braukt ar 1997. gada automašīnu.

Kas tik turīgiem cilvēkiem nepieklājas, bet Lenards to dara, - viņš izmanto ātrās ēdināšanas kuponus, lai par brīvu varētu dabūt iecienītos vistu spārniņus.

Divkārtējais NBA čempions ar divām dažādām komandām (Sanantonio "Spurs" un Toronto "Raptors") tiek uzskatīts par vienu no labākajiem aizsardzības spēlētājiem visā līgā. Kaut arī ir multimiljonārs, brīvo laiku nepavada iespaidīga izmēra glamūrīgās villās, bet gan visai pieticīgos apartamentos ar divām guļamistabām Sandjego, kur savulaik spēlēja vietējās koledžas komandā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp