Vīrietis gultā izklājas kā jūras zvaigzne, ne mirkli neprātojot, vai viņš šajā pozā ir pietiekami pievilcīgs, bet sieviete pat intīmās tuvības laikā domā, kā viņa izskatās: vēders jāierauj, kāja jānovieto glītāk. Tomēr seksologiem ir labas ziņas: vīrieši sievietes redz vismaz trīs reizes skaistākas nekā viņas pašas sevi.

Normālam, veselīgam vīrietim sievietes apaļumi un celulīts, ar ko viņa tik izmisīgi cīnās, patīk un izraisa iekāri. Tas tāpēc, ka apaļumi uz vēdera, gurniem un augšstilbiem liecina par labu reproduktīvo veselību, jo tauku zonas nav nekādas problēmzonas! Ar tām daba sievieti apveltījusi, lai tiktu pasargātas olnīcas, olšūnas, dzemde un gaidāmais mazulis, zina stāstīt speciālisti.

To, ka apaļīgs vēders un masīvi gurni ir neglīti, mums iegalvojuši mārketinga speciālisti, cenšoties pārdot mākslīgu tievumu, ko normāla sieviete nemaz nevar sasniegt. Nemaz jau nerunājot par to, ka iekritis vēders, kā stabi tievas kājas un šauri gurni par sievietes reproduktīvo veselību neliecina.

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X