Sešas uztura normas, banānu čipsi un iespēja izvēlēties veģetāru ēdienu. Vanna zivju atsaldēšanai, dārzeņu cehs un maiņa virtuvē, kas sākas plkst. 4 no rīta. Īstenojot projektu “Neredzamais cietumā”, portāls TVNET stāsta ne tikai par ieslodzītajiem, viņu dzīvi un resocializāciju, bet arī par to, kas atrodas cietuma žoga tajā pusē. Šoreiz – par to, kā izskatās virtuve Daugavpils Daugavgrīvas cietumā, kur sodu izcieš uz mūžu notiesātie.
Sešas uztura normas: ar ko un kā baro cietumā?
Piemēram, saskaņā ar ziemas sezonas ēdienkarti, ieslodzītie, kas izvēlējušies pirmo uztura normu, pirmdienās brokastīs saņem auzu biezputru, baltmaizi un tēju ar cukuru. Pusdienās – svaigu kāpostu zupu, zirņu biezputru, sautētu liellopa sirdi, svaigu kāpostu salātus un maizi. Savukārt vakariņās ir cepta zivs, dārzeņu sautējums un maize.