Sapņaina, ar sarežģītu raksturu, viegli uzticējās cilvēkiem, gribēja sākt “visu no jauna”. Tā tuvinieki raksturo 2018 gadā bez vēsts pazudušo, tobrīd 33 gadus veco Lāsmu Ločmeli. Sieviete ir izsludināta starptautiskā meklēšanā, bet joprojām trūkst kaut mazākā pavediena, kas norādītu, kas ar viņu varētu būt noticis. Tuvinieki neizslēdz ļaunāko: Lāsma kļuvusi par cilvēktirdzniecības upuri vai iekļuvusi negadījumā, kas ticis noslēpts.

Tas viss izskatās pēc traģiska bestsellera, pēdējos gados ar meitu notikušo raksturo Lāsmas mamma Anita. Nav dienas, kad viņa nedomātu par meitu un to, kas varētu būt ar viņu noticis. “Es gribu ticēt, ka Lāsma ir dzīva, dzīvoju ar šo domu,” viņa saka. Tomēr, laikam ejot, mokošākais pārbaudījums izrādās tieši neziņa.

Ar Lāsmu nebija vienkārši – tuviniekus viņa sāpināja ne reizi vien. “Viņa gāja savu ceļu,” nosaka mamma, atzīstot, ka brīžam vienkārši vairs nav spēka. Vēl jo vairāk tāpēc, ka Lāsmai ir divi bērni, kuri nezina, kas noticis ar bez pēdām 2018. gada jūnija beigās pazudušo mammu.

CopyLinkedIn Draugiem X