Pasaule atveras ar Klik (38)

Foto: TVNET
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Šodien, 24. novembrī, darbu sāk TVNET Grupas tiešsaistes žurnāls Klik, kurā pilnībā bez komercreklāmām ir lasāmi, klausāmi un skatāmi mūsu profesionāļu komandas īpaši veidotie materiāli - izvērsti un analītiski viedokļi, intervijas, recenzijas, izglītojoša lasāmviela un kvalitatīva izklaide, kā arī īpaši veidots raidījums ar Mārtiņu Dauguli.

Ziņu pieprasījums sabiedrībā nav mainījies, tikai pieaudzis, līdz ar to arī pieprasījums pēc kvalitatīvas un skaidrojošas žurnālistikas, kas palīdz orientēties informācijas troksnī, ļauj pieņemt informētus lēmumus izšķirīgos brīžos un palīdz saprast sarežģītus sociālpolitiskus un ekonomiskus procesus Latvijā un pasaulē.

Jau 20 gadus TVNET Grupa piedāvā aktuālu un vērtīgu saturu, krājot pieredzi žurnālistikā un nostiprinot uzticama zīmola reputāciju. Šodien mēs esam 80 cilvēku liels mediju profesionāļu kolektīvs, kas ik dienas nodrošina lasītājus ar ziņām un procesu padziļinātu analīzi Latvijā un pasaulē. Mūsu pienākums ir izglītota un informēta sabiedrība, tādēļ aicinām tevi aktīvi piedalīties augstvērtīga satura radīšanā un attīstībā, stiprinot Latvijas informatīvo telpu ar kvalitatīvu saturu uzticamā medijā: Klik – un pasaule atveras!

 “Mēs nemeklējam vienkāršas atbildes uz sarežģītiem jautājumiem, mēs nevairāmies no konfrontējošām diskusijām, bet drosmīgi ejam pretī izaicinājumiem ar uzticamiem informācijas avotiem, profesionāliem žurnālistiem un kompetentiem viedokļu līderiem tiešsaistes žurnālā Klik. Tas ir mūsu apliecinājums lasītājiem, ka skaidra doma, atklāta valoda un uzticamas ziņas ir un paliek kvalitatīvas žurnālistikas fundaments. Mums tie ir neironu klikšķi smadzenēs ikvienam, kuram šodien rūp informēta, izglītota un iedvesmota sabiedrība Latvijā. Šī ir mūsu prāta sazobe, kādēļ žurnālam piešķīrām jaunvārdu Klik.”

Toms Ostrovskis
TVNET Grupas galvenais redaktors

Žurnālistika un publicistika prasa precīzas prasmes un spējas – tā ir dienām ilga izpēte, neskaitāmas stundas, pavadītas, izbraukumā filmējot reportāžu vai iedziļinoties faktos pirms intervijas. Tā ir ilggadēja aktīvi iegūta žurnālistu pieredze un redaktoru kompetence, kas ļauj ieraudzīt, pētīt un atklāt cēloņu-seku kopsakarību ķēdīti, lai informētu sabiedrību. Kvalitatīva žurnālistika ir atalgots profesionāļu darbs, bet mediju reklāmas ieņēmumu biznesa modelis to nespēj vairs pilnvērtīgi nodrošināt, kopš vietējiem reklāmdevējiem ir iespēja pirkt reklāmas laukumus ārvalstu sociālo tīklu un meklētājplatformās.

Tāpat, kā lielu darbu satura radīšanā iegulda tavs iecienītais žurnāls vai TV programma, kuru tu abonē vai pērc, mums tas ir tiešsaistes žurnāls Klik, kuru piedāvājam abonēt, – tā ir mediju profesionāļu veidota kvalitatīva žurnālistika, publicistika, analītisks skats uz notiekošo, viedokļi, intervijas, recenzijas, izglītojoša lasāmviela un kvalitatīva izklaide, kā arī vērtīgu ārvalstu mediju un autoru publikācijas, kas latviešu valodā nav citur atrodamas. Turklāt tas viss pilnībā bez komercreklāmas!

TVNET ir vienmēr bijis un paliek uzticams sabiedrotais gan pašmāju, gan ārvalstu informācijas vētrās, palīdzot saviem lasītājiem veikt sarežģītu politisko izvēli pašvaldību, Saeimas un ES Parlamenta vēlēšanās, nebaidoties politiķiem uzdot tiešus jautājumus un palīdzot saskatīt, kas slēpjas aiz izvairīgām atbildēm.

Mēs nebaidāmies runāt par sociāli sāpīgām tēmām un skaļi paust viedokli, kas daudziem varētu šķist neērts, jo esam pārliecināti, ka tikai tā iespējams veidot labāku sabiedrību – aicinot diskusijā par būtisko iesaistīties visus, kam svarīga Latvijas nākotne.

Pēdējo gadu laikā TVNET veiksmīgi attīstījis audiovizuālo saturu, piedāvājot nu jau mūsu skatītāju iecienītus raidījumus "Komforta zona", kurā diskusiju formātā apspriežam aktuālus tematus, "Pasaule kabatā", kurā tiek analizētas ārvalstu aktualitātes, un "Nedēļas fokusā", kurā kopā ar ekspertiem uz TVNET lasītājiem svarīgiem jautājumiem atbildes meklē žurnālists Mārtiņš Daugulis.

Mārtiņš Daugulis
Mārtiņš Daugulis Foto: TVNET/Jānis Škapars

Dinamiskajā laikā žurnālistika nebeidzas pie pašmāju sliekšņa. Šo gadu laikā TVNET bijis klāt nozīmīgos notikumos karstajos pasaules punktos - ar mūsu žurnālistu acīm lasītājiem atklājām bruņoto konfliktu Sīrijā un Irākā, Kalnu Karabahā, fiksējām kara realitāti Ukrainā un ieilgušās saspīlētās attiecības Palestīnas un Izraēlas starpā.

Tas viss arī turpmāk ik dienu būs lasāms TVNET mājaslapā. Taču savā tiešsaistes žurnālā Klik mēs piedāvāsim paraudzīties tālāk un dziļāk – analizējot un skaidrojot procesus Latvijā un pasaulē, meklējot likumsakarības, uzklausot dažādus viedokļus un iztaujājot visdažādākos cilvēkus sadaļās Latvija, Pasaule, Viedokļi un Bizness.

TVNET Sporta sadaļa, kura vienmēr operatīvi reaģē uz katru aktualitāti sportā, žurnālā Klik piedāvā izzinošus rakstus par sporta vēsturi un hokeja eksperta Jāņa Matuļa viedokli par aktualitātēm uz ledus.

Klik sadaļā "Dzīvesstils" esam apkopojuši plašu tēmu loku - košu buķeti no modes, vēstures, ēdiena kultūras, auto pasaules un slavenību dzīves aizkulisēm, to visu papildinot ar praktiskiem padomiem un krāšņiem fotostāstiem. Savukārt "Kultūras" sadaļas slejās piedāvājam aktuālu pašmāju kinofilmu recenzijas, mūzikas kritiķa Jāņa Žildes komentārus, aizraujošus video sižetus, kā arī nopietnas sarunas par dažādiem kultūras procesiem - teātrī, mākslā, mūzikā un literatūrā.

Pirmajos trīs - iepazīšanās mēnešos žurnālu Klik piedāvājam par īpašu cenu – vienu eiro mēnesī. Abonēšanas maksa pēc iepazīšanās perioda - 3,99 € mēnesī.

Klik sadaļas un tajās lasāmais:

 Latvija - padziļināts skats uz pašmāju norisēm politikā un sabiedrībā. Aktuālo notikumu analīze, intervijas, reportāžas, problēmraksti un pētījumi. Šajā sadaļā pilnā apjomā būs pieejama "Aktuāla intervija" ar Mārtiņu Dauguli.

► Pasaule - analītiski un padziļināti par notiekošo ārvalstīs, notikumi tuvplānā, intervijas, viedokļi, vērtīgāko ārvalstu mediju un autoru materiālu tulkojumi un apskati.

► Bizness - aktuālais biznesā, finansēs un nodokļu politikā.  Biznesa pasaules norišu analīze, jomas ekspertu viedokļi un komentāri, intervijas ar nozaru līderiem.

► Viedokļi - intervijas, sarunas un studijas diskusijas, komentētāju un ekspertu viedokļi par procesiem sabiedrībā un politikā, aktuālo jautājumu un problēmu padziļināta analīze.

► Kultūra - padziļināti par kultūras norisēm un kultūrpolitiku - kritiķu recenzijas, intervijas ar mūziķiem, kino, teātris, fotostāsti, video un audio saturs.

► Sports - jaunākais sporta pasaulē - intervijas ar sportistiem, podkāsti, sporta vēsture, profesionāļu komentāri un analīze.                                                  

► Dzīvesstils - plaši, izglītojoši un izklaidējoši par dažādām tēmām - vēsture, zinātne, ceļojumi, arhitektūra, auto, mode, ēdiens, slavenības un horoskopi.

Komentāri (38)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu