Covid-19 nešķiro - jauns, vecs, bagāts, nabags... Koronavīruss Covid-19 un tā radītās komplikācijas pērn aizsaulē aizsauca virkni pasaulslavenu cilvēku, kuri devuši savu ieguldījumu kultūrā, politikā un sportā. Fotogrāfijās atgādinām to ievērojamo cilvēku sarakstu, kurus esam zaudējuši šajā smagajā cīņā ar Covid-19. Lai vieglas smiltis! 

Pērnā gada nogalē 62 gadu vecumā savās mājās Kalifornijā miris atrasts populārais amerikāņu aktieris Tomijs Listers (Tommy “Tiny” Lister). Tiek ziņots, ka augustā Listers inficējās ar Covid-19, turklāt viņam bija arī otrā tipa cukura diabēts. Listers, kurš jau no bērnības redz tikai ar kreiso aci, kino filmējies jau no 80. gadu vidus, taču pirmā slavenākā loma ir 1995. gada lentē "Piektdiena" ("Friday"), kur viņš atveidoja rajona slikto zēnu Dībo. Viņš filmējies arī filmas otrajā daļā "Nākamā piektdiena" ("Next Friday") 2000. gadā. Listers redzams arī Lika Besona slavenajā zinātniskās fantastikas filmā "Piektais elements" (The Fifth Element), kā arī Kventina Tarantino lentē "Džekija Brauna" ("Jackie Brown").
Pērnā gada nogalē 62 gadu vecumā savās mājās Kalifornijā miris atrasts populārais amerikāņu aktieris Tomijs Listers (Tommy “Tiny” Lister). Tiek ziņots, ka augustā Listers inficējās ar Covid-19, turklāt viņam bija arī otrā tipa cukura diabēts. Listers, kurš jau no bērnības redz tikai ar kreiso aci, kino filmējies jau no 80. gadu vidus, taču pirmā slavenākā loma ir 1995. gada lentē "Piektdiena" ("Friday"), kur viņš atveidoja rajona slikto zēnu Dībo. Viņš filmējies arī filmas otrajā daļā "Nākamā piektdiena" ("Next Friday") 2000. gadā. Listers redzams arī Lika Besona slavenajā zinātniskās fantastikas filmā "Piektais elements" (The Fifth Element), kā arī Kventina Tarantino lentē "Džekija Brauna" ("Jackie Brown"). Foto: kadrs no filmas
11. decembrī Rīgā pēc saslimšanas ar Covid-19 mūžībā devās dienvidkorejiešu kinorežisors Kims Kiduks. "Viņš atbrauca, lai Latvijā iegādātos zemi vai māju un izmantotu to kā pamatojumu uzturēšanās atļaujas iegūšanai," portālam "Meduza" pastāstīja dokumentālā kino režisors Vitālijs Manskis.
11. decembrī Rīgā pēc saslimšanas ar Covid-19 mūžībā devās dienvidkorejiešu kinorežisors Kims Kiduks. "Viņš atbrauca, lai Latvijā iegādātos zemi vai māju un izmantotu to kā pamatojumu uzturēšanās atļaujas iegūšanai," portālam "Meduza" pastāstīja dokumentālā kino režisors Vitālijs Manskis. Foto: EPA/Scanpix
CopyLinkedIn Draugiem X