Agrāk Paula daudz laika pavadīja sporta zālē, gan vadot privātos treniņus, gan uzlabojot savas ķermeņa aprises. Šobrīd sievieti pazīst kā bestsellera autori. Paulas Freimanes otrā grāmata ar nosaukumu “Zelta sastāvdaļa 2” ir parādījusies visās lielākajās Latvijas grāmatnīcās. “Zelta sastāvdaļa 2” ir turpinājums pirmajam izdevumam “Zelta sastāvdaļa”, taču papildināta ar niansēm, kas šīs divas šķietami līdzīgās grāmatas padara dažādas, piešķirot katrai savu nokrāsu. Piedāvājam sarunu ar grāmatu autori Paulu Freimani.

Pirmā autores grāmata tika izpārdota divu dienu laikā. Arī otrā pavārgrāmata ātri atrada vietu cilvēku sirdīs. Tie ir apbrīnojami jaunās autores panākumi, ja ņem vērā to, ka grāmatas izdevēji sākotnēji bija pret pavārgrāmatas izdošanu. “Pirmajā tikšanās reizē, runājot par manām iecerēm, “Zvaigzne ABC” pārstāvji man pateica, ka Latvijā cilvēki pavārgrāmatas nepērk. Sākumā domāju, ka būtu muļķīgi rakstīt grāmatu, ja zini, ka tā nevienu neinteresēs,” atmiņās dalās autore.

“Grāmatu rakstīšana aizņēma ļoti daudz laika. Pirmā grāmata tapa 13 mēnešu laikā, otro esmu pabeigusi piecos mēnešos. Šī lielā atšķirība ir tikai tāpēc, ka pirmo grāmatu rakstīju viena pati, taču liels palīgs otrās grāmatas tapšanā bija mans puisis Arvis..."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X