2020. gadam strauji tuvojoties izskaņai, uz interviju šim gadam ierastajā formātā – tiešsaistē – aicināju jauno skatuves mākslinieku, Latvijas Leļļu teātra aktieri Rihardu Zelezņevu, lai vēl reizi atminētos sajūtas, pārdzīvojumus un piedzīvojumus pagājušajā teātra sezonā.

Vēlreiz apsveicu ar iegūto "Spēlmaņu nakts" balvu. Kādas sajūtas?

Pagāja ilgs laiks līdz es aptvēru, ka esmu ieguvis balvu. Spilgti atceros to vakaru. Es nedomāju, ka iegūšu balvu. Savā prātā biju aptuveni izkalkulējis, kāds varētu būt iznākums, bet es negaidīju, ka būšu starp balvas saņēmējiem. Bet man ir liels prieks par iepriekšējo sezonu. Pēdējais Latvijas Kultūras akadēmijas diplomdarba gads ir bijis visai jaudīgs. Viss saslēdzās, darbi nāca un visu laiku bija kāds process. Katra izrāde, katrs projekts – no katra es kaut ko iemācījos. Tas pirmais gads reālajā dzīvē bijis jaudīgs. Jāturpina darīt.

Kolēģi tevi īpaši apsveica?

Jā, man bija tik daudz apsveikumi. Nevienā dzimšanas dienā tā nav bijis. Liels pārsteigums. Man vēl visu nakti un visu nākamo dienu nāca apsveikumi. Man zvanīja un apsveica arī tādi cilvēki, ar kuriem nebiju runājis vairākus gadus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp