Mums ir jāuzklausa un jāuzticas medicīnas nozares profesionāļiem

Māris Kūrēns
, Financenet žurnālists
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Covid-19 pandēmijas ietekmē ir ievērojami mainījusies mūsu visu ikdiena, un atsevišķas nozares ir apstājušās. Taču ir kāda nozare, kurā arī pandēmijas laikā turpinās aktīva darbība, jo bez tās nevar iztikt nedz iedzīvotāji, nedz uzņēmumi. Plašāk par aktualitātēm enerģētikas un siltumapgādes jomā pandēmijas laikā pastāstīja uzņēmuma “Adven Latvia” valdes loceklis Māris Kānītis.

- Kā tas vispār ir – strādāt laikā, kad nevar pateikt, kas būs rīt vai pēc nedēļas? Šeit būtu jārunā par valstī noteiktajiem ierobežojumiem, kas tiek noteikti pēdējā brīdī...

- Tā tas ir – protams, ka gatavojamies dažādiem situācijas attīstības scenārijiem, tomēr līdz galam ko prognozēt nevar, jo situācija var mainīties ļoti strauji. Taču galvenais šajā situācijā ir saglabāt mieru un balstīties uz ekspertu sniegtajām rekomendācijām. 

Ar to vēlos teikt, ka medicīnas nozarē ir eksperti, kuru sniegtās rekomendācijas ir jāuzklausa. Vadoties pēc tām, mēs šīs rekomendācijas varam integrēt uzņēmējdarbībā un nodrošināt pakalpojumu nepārtrauktību.

Mēs uzņēmumā uzsveram to, ka katram ir jānodarbojas ar lietām, kas padodas vislabāk. Mūsu uzņēmumam tā ir energopakalpojumu sniegšana. Taču medicīnas nozare ir tā, kurā eksperti ir nozares profesionāļi, tādēļ mums ir jāuzticas viņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu