"Victoria's Secret” modes šovs, filmēšanās ar Robertu Patinsonu: Slavenas modeles, kas nesušas Latvijas vārdu pasaulē

Sejas.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX , TVNET kolāža

Par Latvijas sievietēm vairākkārt teikts - skaistākās visā pasaulē! Mūsu daiļavām izdevies iekarot arī modes pasaules virsotnes, gozējoties uz populāru žurnālu vākiem un defilējot augstās modes zīmolu modes skatēs. Piedāvājam iepazīties ar latviešu skaistulēm, kuras ar lepnumu nes Latvijas vārdu pasaulē!

Luīze Salmgrieze-Kampio ir viena no Latvijas populārākajām modelēm, kura pārstāvējusi prestižo Ņujorkas aģentūru "Ford Models".

Luīze rotājusi tādu žurnālu vākus kā "Elle", "L’Officiel" un "Harpers Bazaar". Bijusi zīmolu "Loreal", "Elisabetta Franchi", "Forever 21" seja. Piedalījusies zīmola "Roberto Cavalli" un "DKNY" modes šovos.

23 gadu vecumā palika stāvoklī un pārtrauca modeles karjeru. 2016. gadā viņa laida pasaulē meitiņu Stellu. Tā paša gada vasarā viņa apprecējās ar meitas tēti, portugāļu modeļu aģentu Nuno Kampio, kļūstot par Luīzi Salmgriezi-Kampio. 

Žurnālam "Lilit" pērnā gada februārī Luīze atklāti sacīja: "Man palīdzēja tas, ka 23 gadu vecumā negaidīti, neplānoti paliku stāvoklī. Tajā brīdī karjerā, materiāli man ļoti labi gāja, bet emocionāli bija sajūta, ka viss brūk, nekam nav jēgas. No malas neviens to neredzēja, bet man bija lielas veselības problēmas. Taču biju jau pārāk ilgi, pārāk dziļi iegājusi tajā veiksmīgās modeles tēlā, kur ārējā pasaule absolūti neatbilst iekšējām sajūtām, un neredzēju iespēju, kā tikt ārā. Tad es paliku stāvoklī, un tas mani izglāba - man bija iespēja padomāt. Tad pirmo reizi radās tā sajūta - es vairs negribu tajā atgriezties."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu