Tiek uzskatīts, ka tērps, kas bijis personībai mugurā zvaigžņu brīdī, nes sevī veiksmes un slavas auru mūžīgi. Tomēr citi apgalvo, ka tā ir tikai parasta lupata, kurā nav ne miņas no tās valkātāja. Lai vai kā ir patiesībā, cilvēki aizvien ir gatavi maksāt miljonus par šīm lietām. Uzzini, kuri sieviešu apģērbi tikuši pārdoti visdārgāk!

Vienam savu kvēlāko fantāziju piepildījums, citam parasta lupata. Lai vai kā - uzzini, kas ir desmit dārgākie sieviešu garderobes tērpi, kurus cilvēki ir bijuši gatavi pirkt par miljoniem!

Lielbritānijā izsolē 2015. gadā pārdotas ap 1890. gadu šūdinātās Anglijas karalienes Viktorijas apakšbikses. Summa, kas tika samaksāta par karaliskajām apakšbiksēm, kuru  vidukļa apkārtmērs ir 127 centimetri, deviņas reizes pārsniedza sākotnējās prognozes! Apakšbikses tika pārdotas par 4500 mārciņām jeb 5010 eiro.

"Šīs bikses, ņemot vērā to izcelšanos un vēsturi, ir lielisks īpašums. Uz tām ir izšūta monogramma, un mēs esam pārliecināti, ka tās ir piederējušas karalienei Viktorijai,» sacīja izsoles rīkotājs Čārlzs Hensons. Apakšbikses pārdeva kāda britu ģimene, bet tās iegādājās anonīms pircējs no Kanādas. Karaliene Viktorija Apvienotajā Karalistē valdīja no 1837. līdz 1901. gadam, kas ir ilgākais laiks britu vēsturē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X