Varbūt tās ir pandēmijas radītās sociālās blaknes, varbūt pārlieku varoši savu enerģiju izstarojis Mēness, bet, ja 2021. gada pasaules hokeja čempionāta sakarā troļļot sāk pat cienījami Saeimas deputāti un pašvaldību vadītāji… Tas ir kaut kāds signāls!

Kā pirmais notrallināja Saeimas deputāts no "Attīstībai/Par" Mārtiņš Bondars, pēc pāris dienām kā pāvs lepni krūti izrieza Rēzeknes mērs Aleksandrs Bartaševics ("Saskaņa"): "Rēzekne var! Latgale var! Dodiet tik šurpu…"

Ja Bartaševica troļļojums loģiski varbūt vēl būtu saprotams - cik nu tur tālu līdz pašvaldības vēlēšanām -, tad Bondars pirmajā mirklī šķiet pārķēris startu. Kā bijušais profesionālais basketbolists viņš šo žargonu labi saprot. Līdz Saeimas vēlēšanām taču laika atliku likām, gandrīz divi gadi, bet ne velti taču Bondara kungs studējis Amerikā: gan jau vēlētājiem Rēzeknē kaut kur zemapziņā iekritīs, kā tas smukais rīdzinieks, gandrīz kā Gorbunovs, alka iestāties par mums. Tikai tie nelgas Rīgā un Cīrihē to nesaprata un pat necentās uzklausīt Mārtiņa un Aleksandra duetā dziedāto dziesmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp