Hokeja ripas līkloči šajā pandēmijas laikā mums piedāvā ideālu drāmu, komēdiju vai opereti. Trīs bijušie Rīgas “Dinamo” galvenie treneri – Artis Ābols, Ģirts Ankipāns un Normunds Sējējs šogad trenē Latvijas virslīgas klubus, to dara arī ceturtais dinamietis Aigars Cipruss, kurš gan iepriekšējā dzīvē nav bijis ne ģenerālis, ne galvenais, ja vien neatgriežamies ļoti senā pagātnē HK “Rīga” laikos.

Kurš no šā kvarteta ir labākais treneris? Sportā nekāds labāks oksimetrs par turnīra tabulu nav izdomāts, un varētu jau pilnībā piekrist Aleksandram Cicurskim, kura viens no mīļākajiem teicieniem ir: “Paskaties uz tablo!”

Ja vien kovids vai kāds cits draņķis neapturēs Latvijas hokeja čempionātu pusceļā, tad ar simtprocentīgu garantiju februāra sākumā jau redzami visi četri pusfinālisti – “Olimp/Venta”, “Zemgale/LLU”, “Mogo/LSPA” un “Liepāja”. Pēc ceturtās, piektās, sestās vai septītās finālspēles vai nu LHF prezidents Aigars Kalvītis, vai ģenerālsekretārs Viesturs Koziols kādam no šā lielā četrinieka pasniegs uzvarētāju kausu. Es tam pievienotu vēl divas balvas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp