#FreeBritney: Kāpēc pasaule metas glābt Britniju Spīrsu?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP, AFP, EPA/SCANPIX / TVNET kolāža

2021. gada 5. februārī klajā nāca "The New York Times" dokumentālā filma "Framing Britney Spears", kas vēsta par amerikāņu dziedātājas Britnijas Spīrsas (39) ceļu uz slavu, karjeras spožākajiem gadiem, cīņu ar garīgās veselības problēmām, mediju un paparaci līdzatbildību viņas "emocionālajā sabrukumā", kā arī Spīrsas tēva aizbildniecību pār dziedātāju un viņas dzīves svarīgākajiem aspektiem. Filma tapusi pēc kustības #FreeBritney (Brīvību Britnijai) izveidošanas 2019. gadā.

Par ko ir stāsts?

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa, kura  karjeras augstāko punktu sasniedza 2000. gadu sākumā, kopš 27 gadu vecuma ir sava tēva Džeimija Spīrsa aizbildniecībā. Šāds lēmums tika pieņemts pēc tam, kad dziedātāja 2007. gadā piedzīvoja bēdīgi slaveno epizodi, kad publiski nodzina savus matus un vēlāk uzbruka paparaci un viņa automašīnai ar lietussargu.

Britnijas aizbildņu (tēva, kā arī ilggadēja ģimenes advokāta Endrjū Valleta) pārraudzībā ir dziedātājas finanses, viņi pieņem lēmumus, kas saistīti ar mūzikas ierakstīšanu, koncertturnejām, uzstāšanos televīzijā un citos projektos. Tāpat aizbildņiem ir pieejama

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu