Bijusī aizsardzības un iekšlietu ministre, tagad “Hotel Roma” vadītāja, Helēnas (22) un Haralda (20) mamma Linda Mūrniece ir atklāta sieviete, kas nebaidās būt stipra un atgādina, ka ikvienai tādai jābūt. Lai arī Linda ir cīnītāja, viņa arī ir sieviete, kura vēlas, lai blakus ir cilvēks, kurš palīdzētu tikt galā ar dzīves grūtībām. Pērnā gada novembrī Linda svinēja savas trešās kāzas ar liepājnieku Agri Freibergu. Laulība tika šķirta pēc trīs mēnešiem. Piedāvājam atklātu sarunu ar Lindu Mūrnieci, kura pirmo reizi komentē savu šķiršanos.

Pandēmijas laiks sabiedrības dzīvē ir ieviesis savas korekcijas. Linda nav izņēmums. Pērnā gada Lāčplēša dienā Linda ar Agri, ģērbušies melnās sejas maskās, vienādi apdrukātos t-kreklos, kas vēstīja “Tāds tādu atrod”, devās uz laulības reģistrāciju, kur trīs minūšu laikā kļuva par vīru un sievu. “Pandēmijas laiks lika man darīt to, ko es izdarīju; ja būtu ierastā ikdiena un apstākļi, tad tā noteikti nenotiktu. Es būtu aizņemta ar darbu, man nebūtu laika domāt un darīt tādas lietas. Tas nav stāsts par cilvēka analīzi un domāšanu, kas norādītu, vai viņš būs “mans cilvēks”.”

Lindas un liepājnieka Agra laulības dzīve bija pavisam īsa, trīs mēneši. “Laulībai ir liela vērtība, jo tad cilvēki uzņemas viens par otru atbildību.”

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X