Avokado - veselīgais brīnums, kas vienaldzīgos neatstāj. Kādam ļoti garšo un viņš novērtē tā sastāvā esošās vērtīgās vielas, citam šis auglis atgādina zaļu, neglītu un bezgaršīgu masu, bet vēl kāds var ēst un var arī neēst. Tomēr skaidrs ir viens - pazīst to visā pasaulē un arvien vairāk cilvēku to iekļauj savā ēdienkartē.
Abonentiem
Fotostāsts ⟩ Avokado neaug veikalā. Kāds ir to ceļš no koka līdz tavai virtuvei?
Avokado neaug veikalā. Kāds ir to ceļš no koka līdz tavai virtuvei?
Slavē pamatoti, jo patiesi veselīgs un vērtīgs. Tā vienkāršā garša padara to tik daudzpusīgu, ka tas lieti noder ne tikai salātiem un uzkodām, bet pat kūkām un desertiem.