Saseksas hercogu - prinča Harija un Meganas Mārklas - intervija amerikāņu sarunu šovu vadītājai Oprai Vinfrijai izsauca pamatīgu vētru visā pasaulē. Mārkla intervijā pārmeta britu karaļnamam rasismu, taču šī nebūt nav vienīgā atklātā saruna Vinfrijas ievērojamajā karjerā, kas likusi skatītājiem runāt. 

Miljardieres Opras Vinfrijas vārds atrodams pasaules ietekmīgāko sieviešu topu augšgalā, viņai ir stabilas, vairāk nekā 35 gadus ilgas attiecības ar mīļoto vīrieti Stedmanu Greiemu, tomēr viņa tiek uzskatītā par vienu no labākajām un empātiskākajām slavenību intervētājām tieši sava skaudrā bērnības stāsta dēļ. 

Opra bērnību pavadīja bez pastāvīgas dzīvesvietas, dzīvojot te pie vecmāmiņas, te pie mātes, te pie tēva. Viņa ir publiski atklājusi, ka no deviņu līdz 14 gadu vecumam regulāri ir cietusi no seksuālas vardarbības - viņu izvarojis brālēns. 14 gadu vecumā Opra palika stāvoklī - grūtniecības laikā viņa domājusi par pašnāvību, tomēr laidusi pasaulē dēliņu. Diemžēl - ar traģiskām beigām, jo...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp