Jo tuvāk nāk pasaules hokeja čempionāts, jo katra diena atnes kādu jaunu vēsti no Latvijas izlases nometnes. Piektdien vispirms izlases ģenerālmenedžeris Viesturs Koziols apliecināja, ka ģimenes apstākļu dēļ šogad izlasē nebūs vārtsarga Kristera Gudļevska, kā arī Gunta Galviņa. Un tad nāca lielā ziņa, ka pleca savainojuma dēļ, kā arī ģimenes apstākļu dēļ, visticamāk, šogad Rīgā būs jāiztiek bez Elvja Merzļikina, kuru treneri savās domās jau lika vārtos kā pirmo numuru. 

Kaut kā informācijas plūsmā nebija iekļāvies centra uzbrucējs Ņikita Jevpalovs, kurš nestājoties sakaros ar izlases ģenerālštābu (Koziols/Renārs Freibergs). Bet uzbrucēju lielajā konkurencē Ņikitas nebūšana neesot pārāk liela nebūšana. Lai raksta ievadā pieminētu gandrīz visas nebūšanas, jāraksta, ka U-23 izlasē, kas spēlēja Polijā, esot viens kovidnieks (tā saka Koziols). Līdz ar to nav zināms, kuri no Polijas braucējiem šodien papildinās pirmo sastāvu, bet kuri dosies pavasara brīvdienās vai varbūt pat karantīnā. Taču treniņos visi esot ar smaidu uz lūpām, bet ar ļoti nopietnu attieksmi pret darbu. Tā saka Koziols.

Un slavē Galviņu par vīrišķīgo rīcību: “Guntis pats atnāca pie manis un godīgi pateica, ka nevarot būt simtprocentīgi gatavs. Smaga bijusi sezona Čehijā un tagad esot vēlme vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni. Visu cieņu!”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp