Ceturtdien, 20. maijā, tiks noskaidroti vēl 10 finālisti, kuri 22. maija vakarā cīnīsies par uzvaru 65. Eirovīzijas dziesmu konkursā. Arī mūsu Samantai Tīnai, kāpjot uz skatuves ceturtdienas vakarā ar 15. kārtas numuru, ir izredzes iekļūt lielajā finālā.

Pēc Samantas nākamais uzstāsies Šveices pārstāvis "Gjon's Tears". Izpildot dziesmu tuvu pusfināla noslēgumam, pastāv iespēja, ka Samantas Tīnas spēcīgo sieviešu vēstījumu pamanīs vairāk konkursa skatītāju. Tikmēr vadošie bukmeikeri steidz prognozēt konkursa uzvarētājus, kuru vidū ir arī šveicietis, un fināla TOP trijnieku, kas gan var mainīties pat pēdējās konkursa minūtēs.

Arī mēs, TVNET, veicām paši savu prognožu spēli, lūdzot aptaujātos ekspertus padalīties ar savām Eirovīzijas sajūtām. Vai mums vispār vajag piedalīties Eirovīzijā, kāda ir konkursa uzvaras formula un kur Eirovīzijā ir vieta Samantai Tīnai? Ar savām “likmēm” piedalījās mūziķis Arnis Mednis, kurš Latviju Eirovīzijā pārstāvēja 2001. gadā, mūzikas žurnālists Kaspars Zaviļeiskis, pasākumu producents Juris Millers, ilggadējais Eirovīzijas komentētājs Kārlis Streips un dziedātāja Liene Šomase.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp