Rītā pēc Latvijas hokeja valstsvienības uzvaras pār Kanādu priekpilni atvēru internetu, lai izlasītu tautiešu sajūsmas pilnos ierakstus. Lai arī bija gana daudz priecīgu atziņu, liela daļa no hokeja faniem bija nolēmuši uz laiku atslēgt smadzenes: “Paldies valdībai, kas nozaga mums šo vēsturisko uzvaru pār Kanādu!”

Tas, protams, saistīts ar fanu neapmierinātību par to, ka hokeju nebija iespējams vērot klātienē. Nu, jā, es tieši izlasīju Starptautiskās Hokeja federācijas paziņojumu, kurā bija teikts: tā kā spēles laikā arēnā neauroja Latvijas fani, tad šī uzvara netiek ieskaitīta...

Ar līdzvērtīgi kartupelīgu ierakstu sociālajos tīklos dalījās arī valstsvienības hokejists Miks Indrašis, kurš bija publicējis Krišjāņa Kariņa bildi ar ironisku uzrakstu “paldies”. Saprotams, ka mūsu premjers vienpersoniski vainojams pie globālās pandēmijas, kurā dzīvojam jau vairāk nekā gadu.

Tāpat degvielu ugunij palīdzēja pieliet arī bildes no VIP ložas Arēnā Rīga. Laikā, kad hokeju vērot uz vietas ir aizliegts, ekskluzīvāka publika tomēr bija sanākusi kopā, lai to darītu. Turklāt liela daļa – bez sejas maskām. Tāds nejauks žests.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X