Teikšu, kā ir: man ir kāds nelāgs niķis – es šad tad mēdzu pierunāt nelaimi. Tā bija 2001. gadā Ķelnē, kad kolēģiem stāstīju, ka Nirnberga ir skaistāka. Lai tur tiktu, Haralda Vasiļjeva brigādei bija tikai jāzaudē Ukrainai. Izdevās.

Pēc sešiem gadiem, kad izlasi jau stūrēja Oļegs Znaroks, gribēju jaunos kolēģus iepazīstināt ar Mitiščiem. Izdevās. Latvija overtaimā zaudēja Itālijai, nonākot autsaideru turnīrā. Atceroties Herningu-2018, vakar pirms spēles jautāju Latvijas izlases trenerim Artim Ābolam, kurš mums šoreiz var aizstāt Rūdolfu Balceru. Esot tādi kadri Latvijas izlasē!

Vai Ābols seniors lielījās? Diezin vai. Uz papīra un hokeja fanu galvās Latvija izskatījās pēc favorīta. Galu galā čempionāts notiek Rīgā un nevis Oslo, turklāt, ja mēs varam bēdāties, ka lielam pulkam Latvijas izlases spēlētāju sezona KHL beidzās 27. februārī, tad gandrīz pusei Norvēģijas izlases – janvāra sākumā, kad tika pārtraukts viņu valsts čempionāts. Pandēmijas ierobežojumu dēļ norvēģi pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta aizvadīja pat Kopenhāgenā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp