Iepriekš jau rakstīju par to, ka ierobežojumu mīkstināšanā vakcinētajiem cilvēkiem nevakcinētie saskata diskrimināciju. Tagad, pēc valdības lēmuma saprātīgākajai sabiedrības daļai atļaut virkni lietu, kas nevakcinētajiem joprojām būs liegtas, parādās arvien vairāk uzņēmumu, kas sola pret to cīnīties. Kas ir ļoti jauki, jo principā viņi paši veido sarakstus ar vietām, kuras vairs nekad neapmeklēt.

Sociālajos tīklos strauju popularitāti ieguva šāds te ieraksts, ar kuru pāris dienu laikā dalījās vairāki tūkstoši cilvēku:

“Arvien vairāk uzņēmumu nepieņem "jauno kārtību" un ir pret cilvēku diskrimināciju!

Mīļie cilvēki, beidzam šo sašķelšanu, tagojam komentāros, kuri uzņēmumi ir pret diskrimināciju un atbalstām viens otru! Kopā mēs varam!

P.s. Šeit netiek izcelti ne vakcinētie, ne nevakcinētie, ne pārslimojušie, šis ir PAR vienlīdzību, PRET diskrimināciju!”

Zem ieraksta pieteicās vairāki nelieli uzņēmumi, kas pret šo “diskrimināciju” nolēmuši cīnīties ar diezgan savdabīgu piegājienu – naudas nepelnīšanu. Piemēram, ēdināšanas uzņēmumi ir nolēmuši nesākt vakcinēto iedzīvotāju apkalpošanu iekštelpās, kāds pašpasludināts teātris sola neatsākt darbu, bet reģionālais kinologu klubs lēmis atcelt visus šajā gadā paredzētos suņu sporta pasākumus līdz brīdim, kamēr netiks mainīti šie noteikumi.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X