Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola līgas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" piedzīvoja loģiskas un paredzamas beigas sezonai – izstāšanās pirmajā kārtā pret labāko Filadelfijas "76ers". Klubs pašlaik atrodas interesantā situācijā. "Wizards" nav tik slikta komanda, lai sāktu sastāva pārbūvi, bet šobrīd nav arī pietiekami konkurētspējīga cīņā par Lerija O'Braiena čempionu titulu. Ko ASV galvaspilsētas klubam darīt tālāk?

Kluba vadība likusi noprast, ka noteikti negrasās aizmainīt komandas ilggadējo līderi Bredliju Bīlu. Viņš pats pēc sezonas savu turpmāko nākotni saistībā ar komandu komentēja virspusēji. "Mēs visu gadu cīnījāmies. Sezonas sākums mums kā komandai nebija veiksmīgs. Kopumā esmu ļoti optimistisks cilvēks un karjeras laikā esmu ticis pāri dažādām grūtībām. Man prieks, ka mūsu klubā bija cīņas gars. Protams, mums jākļūst vēl labākiem," sarunā ar vietējiem žurnālistiem pēc sezonas beigām atzina Bīls.

Saistībā ar komandas superzvaigzni sezonas laikā izskanēja dažādas versijas. Bīls varētu doties uz citu komandu, bet viņš līdz šim brīdim demonstrējis lielu pacietību un lojalitāti Vašingtonas kluba franšīzei. Tic, ka daudzi brīvie aģenti gribētu pārcelties uz tādu pilsētu kāda ir Vašingtona. "Šī pilsēta ir lielisks sporta tirgus. Neredzu iemeslu, kāpēc spēlētāji negribētu doties uz šo organizāciju," sarunā ar "The Athletic" izteicās šīs sezonas otrais rezultatīvākais NBA spēlētājs. Vidēji mačā viņš guva 31,3 punktus.

"Noteikti, ka aizlikšu labu vārdu par šo organizāciju citiem spēlētājiem," sacīja Bīls. Pēdējos trīs gadus Bīls bijis viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc "Wizards" kuģis turas virs ūdens. Pāris nākamo gadu laikā klubs ar Bīlu sastāvā nevar cīnīties tikai par tikšanu izslēgšanas spēlēs, mērķiem jābūt daudz augstākiem.

Komandas ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards paudis gatavību veikt lielus maiņas darījumus, lai piesaistītu papildspēkus abiem komandas līderiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp