Populārā amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta (Taylor Swift) pēc neilgas pauzes ar savu nesenāko albumu "Evermore" atgriezusies ASV pieprasītāko albumu "Billboard 200" topa 1. vietā, ziņo ārvalstu mūzikas mediji.  

Albums, kad izdots pagājušā gada decembrī, kā turpinājums pārsteiguma albumam "Folklore", kurā viņa sadarbojās ar vairākiem alternatīvās mūzikas māksliniekiem, tajā skaitā Džastinu Vernonu (Justin Vernon) no apvienības "Bon Iver", Āronu Du.c., un Džeku Antonofu (Jack Antonoff), pakāpies no 74. uz 1. vietu.

Straujais lēciens topā skaidrojams ar īpašu vinilplates izdevumu, parakstītu disku partiju un digitālā formāta atlaidēm.

Nedēļas griezumā 31 gadu vecās dziedātājas albums pārdots 202 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati.

Šī ir ceturtā nedēļa (ne pēc kārtas), kad minētais albums ierindojies 1. vietā. Līdz ar to Sviftas kontā visas karjeras griezumā nu ir 53 nedēļas 1. vietā. Viņa apsteigusi kantri zvaigzni Gartu Brūksu (Garth Brooks), kurš pirmajā vietā pabijis 52 nedēļas. Tagad Teilorei priekšā tika Elviss Preslijs (62 nedēļas) un "The Beatles" (132).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp