Mirkli pēc pašvaldību vēlēšanām pašmāju interneta vidi pāršalca pārsteigums par jaunā labklājības ministra Gata Eglīša (JKP) izteikumiem vietnē twitter. Tā kā pēdējā laikā daudzi jūtas aizskarti par to, ka es ar “apsēstu atkārtotību” uzbrūku mūsu trauslo konservatīvo vērtību pēdējiem bastioniem, šoreiz vēlos teikt – Gatis visu pateica pareizi.

Brīdi vēlāk izdzēstais Eglīša tvīts skanēja šādi: “Ieteiktu pārāk nesapriecāties LRA/ZZS/Saskaņas vadītajiem novadiem, jo 3. jūnija “valdības restarts” nozīmē to, ka lielās valsts budžeta+ES fondu+RRF naudas plūsmas kontrolēs 4 koalīcijas partijas (NA-JKP-JV-APAR), kas primāri rūpēsies par savām pašvaldībām @ltvzinas @TV3zinas”.

Lai pirmais akmeni met tas, kuram nav gadījies pēc pamošanās svētdienas pusdienlaikā nosūtīt kādu neapdomīgu ziņu. Un lai paceļ roku tas cilvēks, kurš bijis tik naivs, lai iedomātos, ka tieši šādi arī nenotiek teju vai jebkura naudas dalīšana Latvijā. Neatkarīgi no tā, vai tā būtu valsts, Eiropas vai Kultūrkapitāla fonda nauda.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X