Pirms vairāk nekā pieciem gadiem, facebook lietotājus sāka priecēt lapa “Astrālās Attīstības Transcendentālā Akadēmijā” (AATA). Lai arī ar neapbruņotu aci varētu šķist, ka tas ir smalks joks, kura autori ironizē par apkārt notiekošajām nejēdzībām, rūdītākajiem interneta lietotājiem būs skaidrs, ka tā ir pilnīgi nopietna reliģiska organizācija.

“Folkloriskā nākamās dzīves garīgās šķīstības un astrālās attīstības transcendentālā akadēmija ir ceļš, kurš jums ļaus sajust pasaules pulsu un atvērs acis. Mūsu misija ir sagatavot astrālo dvēseles kristālrežģi šai dzīvei un nākamajai. Neatbalstām humoru, izvirtības un kopošanos ar latvieša ģenētiskajam kodam neatbilstošiem priekšmetiem”, teikts AATA profila informācijā.

Lai uzzinātu vairāk par ļarvu uzsūtīšanu naidniekiem, majonēzes kristālrežģiem un rotāšanos ar šmaragdiem, aicināju uz sarunu Spirituālo kvīnu, Garīgās Šķīstības influenceri un AATA virsdziednieci Šmaragdu Magdu. Saruna, protams, pilnīgi nopietna un bez jebkāda humora.

Namaste, Magda! Kā zināms, Visumu radīja Lielais sprādziens, Jēzu nevainīgi ieņēma no svētā gara un burkānus izgudroja Elita Drāke, lai ar to sulas palīdzību uzturētu iedegumu. Bet kā radās Šmaragdu Magda?

Būšu atklāta kā Žirafes vidējais atvērums – agrāk es nemaz nebiju tik sensuāla, maiga un sievišķīga, kā tagad. Es biju kā rupjs tēviņš, tā kā tā Veidemane. Tāds pats paklīdis nācijas matracis! Ja savu izstaipīto ziedu es vēl varēju pieņemt, tad to, ka esmu homofobe, kas izskatās pēc Kobzona – nē (Magda riebumā noskurinās)! Tā sākās mans ceļš uz garīgu, vizuālu un sensuālu attīstību.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X