Tieši pēc mēneša viens no Latvijas labākajiem bokseriem Ričards Bolotņiks aizvadīs cīņu pret līdz šim savā karjerā nopietnāko pretinieku. Viņš spēkosies ar britu pirmo numuru Džošua Buatsi pussmagajā svarā (līdz 79,4 kg). Iespēju tikt līdz cīņai ar šādu sāncensi viņš ieguva, pateicoties triumfam "Golden Contract" turnīrā.

Tā Bolotņikam būs pirmā cīņa vairāk nekā deviņu mēnešu laikā. Viņa kalendāru vairākkārt pārkārtoja pasaulē valdošais Covid-19.

"Sākām treniņus jau janvāra sākumā. Sākumā domājām, ka cīņa būs martā, tad aprīlī un maijā... bet visu laiku atlikās. Ar vienu pretinieku cīņa jau bija sarunāta un sākām gatavoties, bet tad viņš paziņoja, ka plīsis bicepss. Divas dienas vēlāk, skatoties viņa "Instagram" kontā, redzu, ka viss ir kārtībā, viņš kačājas," sarunā ar TVNET sacīja Bolotņiks. "Nezinu, kāpēc tā sanāca. Gaidījām, vienmēr biju formā, trenējos."

Par iespēju cīņu aizvadīt pret Buatsi Bolotņiks uzzināja, kad atradās Grieķijā. Pirmajā brīdī pat īsti neticējis, ka tā varētu notikt, jo šogad jau vairākas potenciālās cīņas tika atliktas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp