Sazvērestības teorija par “Melno bruņinieku” vēsta, ka Zemes orbītā jau tūkstošiem gadu atrodas ārpuszemes izcelsmes kosmosa kuģis, bet NASA tā eksistenci cenšas slēpt. Šo teoriju papildina vēl vairāki nesaistīti stāsti, padarot to par vienu no noslēpumainākajām un dīvainākajām kosmosa sazvērestības teorijām.

Šīs sazvērestības teorijas piekritēji uzskata, ka rakstītās ziņas par “Melno bruņinieku” pastāv jau aptuveni 120 gadu. 2017. gadā vietnē "Daily Mail" viņi paziņoja, ka tas ir citplanētiešu kuģis, kuru notrieca ilumināti. Zemes orbītā tas atrodoties jau vairāk nekā 13 tūkstošus gadu. Lai arī tā ir visai dīvaina teorija, tomēr tikai viena no daudzajām, kuras sazvērestību teorētiķi vērpuši jau kopš 1973. gada.

Tātad premisa ir tāda, ka ārpuszemes izcelsmes NLO Zemes orbītā atrodas jau kopš akmens laikmeta, tomēr tā eksistenci NASA un citas lielvaras cenšas slēpt. Tiesa, eksperti tam nepiekrīt, sakot, ka tas viss ir tikai zinātnisks pārpratums, kurā iesaistīta kosmiskā atlūza un radio signāli.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X