Tenisistes Anastasijas Sevastovas dzīvē 2021.gads nesis kādu īpašu notikumu, jo tieši jūlija izskaņā viņa piedzīvos savu olimpisko debiju, piedaloties Tokijas olimpiskajās spēlēs. Sportistes dzīvesbiedrs un treneris Ronalds Šmits atklāja, ka mērķis ir no Japānas atgriezties ar medaļu kaklā.

31 gadu vecās Sevastovas dzīvesbiedrs un treneris Šmits atklāja, ka piedalīšanās Tokijas spēlēs bija kvēla sportistes vēlme. Viņš to tikai atbalstījis.

"Ar nepacietību gaidām Tokijas olimpiskās spēles. Pirmā Olimpiāde gan Anastasijai, gan man. Varbūt viņas pēdējā iespēja piedalīties olimpiskajās spēlēs. Kad Nastjai parādījās iespēja spēlēt, viņa uzreiz pateica, ka to izmantos. Pēdējā laikā viņa spēlē labi, ir labā formā. Fiziski bija nelielas problēmas, kuras centāmies novērst. Viņa šogad izbauda tenisa spēlēšanu."

Nesen par lēmumu nestartēt Tokijā publiski paziņoja pasaules ranga piektā rakete sieviešu tenisā Bjanka Andresku. Japānā nebūs virkne labāko dāmu un kungu tenisistu. Šmits gan uzskata, ka tas nemazina turnīra prestižu, kā arī nepadara uzvaru vai medaļas izcīnīšanu vieglāku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp