Apkārtējo cilvēku attieksme pret olimpisko zeltu izcīnījušajiem 3x3 basketbolistiem ir sirsnīga un ļoti jauka, bet tā nav uzbāzīga un nogurdinoša, sarunā ar TVNET pauda Tokijas čempions Kārlis Pauls Lasmanis.

Latvijas izlase pirms nedēļas Tokijā kļuva par vēsturē pirmo čempioni 3x3 basketbolā vīriešiem, finālmačā ar rezultātu 21:18 pārspējot Krievijas Olimpiskās komitejas komandu.

Olimpisko zelta godalgu izcīnīja Edgars Krūmiņš, Agnis Čavars, Kārlis Pauls Lasmanis un Nauris Miezis.

Lasmanis trešdienas vakarā bija ieradies lidostā "Rīga", kur mājās tika sagaidīts olimpiskās bronzas medaļas ieguvējs svarcelšanā Artūrs Plēsnieks. Gan Lasmanis, gan Plēsnieks ir ventspilnieki, tāpēc čempions bija ieradies sveikt savu kolēģi.

"Ventspils tagad ir olimpiskajām medaļām bagātākā pilsēta. Ventspilī dzīvoju Priežu ielā, turpat netālu mīt arī 1980.gada Maskavas olimpisko spēļu čempions šķēpmešanā Dainis Kūla. Divi zelta medaļnieki dzīvo vienā ielā Ventspilī - vispār super! Paldies Ventspilij par šo visu," sacīja 3x3 basketbolists.

"Pagaidām vēl Ventspilī neesmu bijis. Tikai grasos braukt uz turieni. Tagad pa Rīgu. Ir mierīgi, jo baigi no mājām ārā nelienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp