Taizemiešu valodā šī nodarbe ir pazīstama kā kae sa luk jeb augļu grebšana. Tas ir mākslas veids, kas prasa ārkārtīgu atdevi, lai apgūtu amatu, perfekti un sarežģītās formās izgrebtu ēdienu, un, jā, atstātu to neapēstu.

No tomātu mizas veidošanas rozēs un gurķu pārvēršanas ziedu ziedlapiņās, kā arī ābolu pārvēršanas gulbī - tā ir neapšaubāma taizemiešu tradīcija, kas ir tikpat skaista, cik garšīga.

Lai gan šādi greznot var lielāko daļu augļu, viens no populārākajiem augļiem ir tieši arbūzs. Gana mīksts darbam un pietiekami dziļš, lai tajā būtu iespējams izveidot pietiekami daudz detaļu. Tie bieži ietver slāņveida ziedus, trīsdimensiju rozes un jebko citu, ko mākslinieki rada vispirms savā iztēlē.
Lai gan šādi greznot var lielāko daļu augļu, viens no populārākajiem augļiem ir tieši arbūzs. Gana mīksts darbam un pietiekami dziļš, lai tajā būtu iespējams izveidot pietiekami daudz detaļu. Tie bieži ietver slāņveida ziedus, trīsdimensiju rozes un jebko citu, ko mākslinieki rada vispirms savā iztēlē. Foto: ROBERTO SCHMIDT/AFP
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest