Viņas stāsts ir par apbrīnojamu dzīvotgribu, sevis pārvarēšanu, mērķtiecību un izdošanos, kad liktenis piespēlē smagas kārtis un prāts saka: “Ko gan tu iedomājies, uz ko ceri - tas nav iespējams, padodies.” Un vēl - vienkārši par laimīgu, piepildītu sievietes dzīvi. Sociālā eksperte Santa Survila ir stipra sieviete - līdere, tāpēc šķiet likumsakarīgi, ka viņa ir viena no šī gada foruma “Līdere 2021” lektorēm. Santas tēma: “Caur ērkšķiem uz zvaigznēm ar četriem riteņiem”.

Uz tikšanos Santa ierodas kopā ar dzīvesbiedru Aleksandru - savu asistentu un stipro balstu vairāk nekā 20 gadu garumā. Viņi ir atbraukuši ar sabiedrisko transportu, kas Santai nav šķērslis. Kā nekā abi ir pieredzējuši ceļotāji - pabijuši 16 valstīs.

Santa ir žibinoša, kā jau parasti. Eleganti ģērbusies, ar perfektu meikapu, košu manikīru un jauku smaidu. Ratiņkrēslā viņa sēž taisnu muguru, kā karaliene tronī. Ir grūti iztēloties, ka šī izglītotā, enerģiskā sieviete, kas aktīvi risina līdzcilvēku problēmas, konsultē tiesību aizstāvības, sociālās palīdzības un citos jautājumos, nespēj pacelt rokas tik augstu, lai sakārtotu matus, ko izpūtis vējš. Viņa ir viens no tiem cilvēkiem, uz kuru raugoties notici, ka iespējams ir viss - tu vari vairāk nekā šķiet.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X