Eiropas Savienības sankciju dēļ bizness un sadarbība ar Krieviju kļūst arvien sarežģītāka, bet kriminālprocesā par iespējamām nelikumībām digitālās televīzijas ieviešanā prokuratūra uzrādījusi apsūdzību, tāpēc likumsakarīgi – Ainārs Šlesers atgriežas politikā.

Vēl labu laiku pirms partijas izveidošanas teju vai visa Latvija savās pastkastēs saņēma Šlesera reklāmas avīzi. Tajā bija neskaitāmas slavas dziesmas un nevienas pašas norādes par avīzes tirāžu vai to, kurš to drukā un izplata.

Nupat partija sevi pieteikusi pirmajā kongresā, nosaukumā nemaz necenšoties maskēt vai pārveidot Trampa iecienīto frāzi “America first”, pašmāju politisko dižspēku nosaucot par “Latvija pirmajā vietā”.

Lieki neturot sveci zem pūra, publicēts arī partijas potenciālais pieteikums ministru kabinetam. Tas ir, teiksim tā – interesants.

Tieslietu ministriju vadīs Ilze Jurča, kura pēdējā laikā labprāt sniedz intervijas viltus ziņu kanālam “Brīvvalsts TV”. Izglītības ministre – bijusī Ušakova biroja vadītāja Ilze Stobova.

Kultūras ministre – bijusī Valsts kontroles sabiedrisko attiecību un iekšējās komunikācijas nodaļas vadītāja Līga Krapāne, kura palika bez darba pēc tam, kad parakstīja valsts augtākajām amatpersonām nosūtīto antivakseru vēstuli ar muļķīgajiem jautājumiem par vakcināciju pret Covid-19.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X