Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Izmirstošās Japānas seksa industrija (1)

Foto: TVNET kolāža
Elza Apkalne
CopyLinkedIn Draugiem X

Šķistu - kā gan var runāt par izmiršanu valstī ar 126 miljoniem iedzīvotāju? Un tomēr Japānas dzimstības rādītāji ir vieni no zemākajiem pasaulē ar 1,34 bērniem uz sievieti. Galvaspilsētā Tokijā skaitlis sarūk pat līdz 1,13. Tāpat bērni sievietēm dzimst vēlākā vecumā; vidēji pirmais (un, kā rādās, tad vairumā gadījumu vienīgais) bērns pasaulē tiek laists 30,4 gados.

Vīriešiem mūsdienās ir grūtāk atrast darbu un karjeru, kas garantēti ilgtu bezmaz vai līdz mūža galam, savukārt sievietēm Japānā tieši finansiālā stabilitāte ir būtiskākais faktors, lai piekristu dibināt ģimeni un radīt pēcnācējus. Un tāpēc jaunā paaudze, ļoti pārdomāti, prātīgi un pragmatiski, atturas no ģimenes veidošanas un pat no īslaicīgām attiecībām. Japānā gandrīz puse no neprecētajiem iedzīvotājiem vecumā no 18 līdz 34 gadiem ir nevainīgi.

Kamēr valdību satrauc zemās dzimstības ietekme uz ekonomiku, jo bērnu dzimst maz, taču vecākā paaudze dzīvo ilgāk kā jebkad, reālā seksa trūkums Japānā tās atjautīgākajiem prātiem liek meklēt risinājumus, kā atbrīvoties no spriedzes arī bez stabila partnera pie sāniem.

"Tokyo Weekender" žurnālists Aleks Džordans, viesojoties Japānas vadošā luksusklases seksa leļļu ražotāja "Orient Industry" šovrūmā, izpētīja, ka tur tiek darinātas mīlas verdzenes no vislabākā silikona un mīksta, elastīga polimēra, un daļai vīriešu tas ir veids, kā iegūt sapņu sievieti.

Piemēram, lelle Endža, kuras svars bez galvas, bet ar lielākajām iespējamajām krūtīm, būs vien divdesmit astoņi kilogrami, lepojas ar teju ideāliem parametriem: 84-56-83 cm. 

Endža nekad nesūdzēsies par galvassāpēm, skarbi neatraidīs gribošu vīrieti un būs jauka, klusa sabiedrotā, kura neizpļāpās kundziņa neveiksmes guļamistabā ne draudzenēm, ne mammai. Vēl labāk - mīļotajai komplektā nemaz nenāks bars kaitinošu radinieku.

Taču, gluži kā īstai sievietei, arī Endžai būs nepieciešamas īpašas rūpes un uzmanība, piemēram, vēlams viņu ilgstoši neatstāt vienā un tajā pašā pozīcijā, sevišķi ar saliektām locītavām vairāk nekā 70° leņķī. Vislabāk meitene jutīsies atslābinātā guļus pozā brīžos, kad netiek izmantota, taču vēlams viņu laiku pa laikam izkustināt. Endža ir mitrumizturīga, un viņu var arī vannot, taču ūdens līmenis nedrīkst pacelties augstāk par plecu līniju, lai neiekļūtu savienojuma vietā starp kaklu un ķermeni un lelli nesabojātu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu