Latvijas sportā nereti ir tā, ka vispirms jāsasniedz labi rezultāti un tikai tad seko atbalsts. Tāpat bija arī 3x3 basketbolistiem, kuri pirms nepilna mēneša Tokijas olimpiskajās spēlēs izcīnīja zelta medaļas. Ceļā uz virsotni spieķos tika bāzti sprunguļi, taču komanda turējās kopā kā ģimene, kā vesela dūre, strādājot precīzi kā Šveices pulkstenis. TVNET aicināja uz sarunu komandas pieredzējušāko spēlētāju Edgaru Krūmiņu, kurš visvairāk saņēma nelabvēļu kritikas vilni.

Edgars Krūmiņš, Agnis Čavars, Nauris Miezis un Kārlis Pauls Lasmanis ir Latvijas jaunās sporta zvaigznes, kuriem uzmanības pēdējā laikā netrūkst. Pat nedēļas nogalē aizbraucot uz tādu mazpilsētu kā Jaunjelgava, viens ieraksts sociālajos tīklos noved pie tā, ka meitene pusaudžu vecumā vecmammas apciemošanas laikā ķer rokā Miezi, lai nobildētos ar olimpisko čempionu un zelta medaļu, kā arī iegūtu varoņa autogrāfu.

"Pietrūka ģimenes un draugu. Atgriežoties no Tokijas, draugi, protams, nelika mierā (smejas). Gribēju ņemt brīvu, izslēgt telefonu un izbaudīt klusumu - bet nekā. Šķita, ka viss norims, bet katru dienu telefons visu laiku ir karsts, visi grib mūs redzēt un dzirdēt. Joprojām neesam īsti atpūtušies. Taču mēs par to nebēdājamies, mēs to izbaudām. Gribam pabūt visur un pateikties atbalstītājiem. Zelta medaļu Latvijai izcīnījām visi kopā," sacīja Krūmiņš.

Laika gaitā, raugoties Tokijas olimpisko spēļu virzienā, uzradās nelabvēļi, kas gribēja Latvijas vadošajā komandā veikt sastāva izmaiņas.

"Negribas par to negatīvo runāt. Bija pa ceļam sprunguļi, bet viss beidzās labi. Vēl kaut ko vairāk nevarēja vēlēties. Tie, kuri gribēja kaut ko mainīt, kļūdījās...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp