Pandēmijas laikā popularitāti guvusī maksas vietne "OnlyFans" oktobrī piedzīvos kardinālas izmaiņas, kas ietekmēs lielu daļu satura veidotāju - seksa industrijas darboņu.

"Lai nodrošinātu vietnes ilgtermiņa darbību un turpinātu uzņemt iekļaujošu satura veidotāju un fanu kopienu, mums ir jāattīsta mūsu satura vadlīnijas," teikts vietnes paziņojumā, piebilstot, ka izmaiņas tiek veiktas pēc "banku partneru un izmaksu nodrošinātāju" pieprasījuma.

Tas ir liels pagrieziena punkts vietnei, kas kļuvusi par vietu pieaugušo satura publicēšanai. Atšķirībā no citām vietnēm "OnlyFans" atļauj tās lietotājiem publicēt saturu, par to saņemot samaksu.

2016. gadā radītā vietne apgalvo, ka tai ir 130 miljoni lietotāju, un tā katru gadu satura veidotājiem izmaksā piecus miljardus ASV dolāru.

Lai arī "OnlyFans" pasniedz sevi kā vietni, kur fotogrāfi, mūziķi, grima mākslinieki, aktieri un citi var piepelnīties ar savu saturu, vietne tās lietotājiem ir vislabāk zināma kā seksa darboņu un influenceru "zelta ādere", kur tirgot vai reklamēt pieaugušo saturu.

"OnlyFans" 19. augustā nāca klajā ar paziņojumu, ka tā...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp