2020.gada rudenī Pērnavu un visu Igauniju pāršalca prātam neaptverams noziegums - 28 gadus vecs vīrietis turēts aizdomās par savas mātes nosišanu ar āmuru. Liecības snieguši jau daudzi liecinieki, bet slepkavības motīvs joprojām nav zināms.

Nogalinātās sievietes kolēģe stāsta, ka pēdējo reizi redzējusi viņu 2020. gada 25. septembrī. Satraukties viņa sāka 28. septembrī, kad sieviete neieradās darbā. Piezvanījusi kolēģes dēlam un tā arī nesaņēmusi apmierinošu atbildi, viņa 5. oktobrī devās uz sievietes dzīvesvietu.

Tur viņai pavērās neparasta aina: drēgnā oktobra sākumā kolēģes dzīvokļa logi bija plaši vaļā. Dzīvokļa durvis bija slēgtas. Nojaušot, ka kaut kas nav kārtībā, viņa nekavējoties piezvanīja palīdzības dienestiem.

Viens no glābējiem tiesā skaidroja, ka 2020. gada 5. oktobrī glābšanas dienests dzīvoklī iekļuvis pa logu un atvēris durvis no iekšpuses. Glābēji pārmeklējuši dzīvokli, līdz sasnieguši pēdējās aizvērtās durvis.

Sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm tika atrasts guļam gultā tumšā istabā. Līķis bija apklāts ar segu, redzamas bija tikai sievietes pēdas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X