Kanibālistiskas tieksmes Isejam Sagavam paradījās jau mazotnē. Studiju laikā viņa apsēstība noveda pie briesmīga nozieguma - viņš nogalināja un sagrieza gabalos sievieti, ar kuru bija sadraudzējies Sorbonnas Universitātē. Juridiska kalambūra dēļ Sagava tā arī netika notiesāts un intervijās nereti par izdarīto runā bez nožēlas.

Pilnīga apsēstība

Sagava piedzima 1949.gadā turīgā ģimenē Kobē, Japānā. Viņš atklājis, ka kanibālistiskās tieksmes parādījušās jau agrā bērnībā, rotaļājoties un lasot pasakas par cilvēkēdājiem. Pusaudža gados viņa apsēstība ieguva seksuālu nokrāsu.

Pirmo uzbrukumu Sagava pastrādāja laikā, kad Vako Universitātē Tokijā studēja literatūrzinātni. Viņa uzmanību piesaistīja vāciete, kura studentiem pasniedza angļu valodu. "Redzot šo sievieti uz ielas, es prātoju, vai varētu viņu apēst," Sagava vēlāk stāstīja britu medijiem.

Kādā vasaras naktī viņš pa atvērtu logu ierāpās vācietes dzīvoklī, kamēr viņa gulēja. Kamēr Sagava meklēja priekšmetu, ar kuru sievieti nogalināt, viņa pamodās no miega un sāka kliegt. Sagavam tika uzrādīta apsūdzība par izvarošanas mēģinājumu.

Taču notikušais viņu nevis atturēja, bet gan lika saprast, ka nākamreiz jābūt uzmanīgākam.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X