Laikā, kad sabiedrība sadalījusies vakcinācijas piekritējos un tās noliedzējos, man ir ļoti liels prieks, ka arī otrajā frontē parādās arvien vairāk partiju, par kurām balsot. Būtu negodīgi, ja vienai pusei vēlēšanās būtu iespējams izvēlēties no kādām desmit partijām, bet otrai atliktu vien Aldis un Ainārs. Starp citu – vai šobrīd būtu par agru sākt lietot terminu “A kvadrātā”?

Lai vai kā, politikas skatuvei sevi pieteikuši divi pilnīgi jauni politiskie spēki – “Boikota partija” un partija “Brīvai Stiprai Latvijai”.

Sākšu ar otro, jo šīs partijas līderis sociālajos tīklos dalījās ar ziņu, kurā sūdzas, ka par “Boikota partiju” mediji ziņo, kamēr par viņa veidoto partiju nekā:

“Par Artūrs Bernis veidoto partiju Brīvai Stiprai Latvijai nevienā medijā netika minēts.

#kremlavaraLatvija #kremlin #valdiba #ministrukabinets #Krievija #parvalde #oik #uralvagonzavod #magnitskyact #magnitskalieta #karteli #parex #vdk #kgb”

Par politiskā smagsvara uzņemto kursu daudz stāsta jau fakts, ka partijas nosaukumā pietrūkst komata. Partijas mājaslapu rotā logo ar citu nosaukumu: “STIPRAI VARENAI LATVIJAI”, bet zemāk atrodams arī galvenais vēstījums, lai man piedod latviešu valodas skolotāji:

“Pievienojies Protesta Kustībai!

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X