No malas dzīve "Playboy" mājā šķiet kā piedzīvojumiem un jautrības piepildīta brīnumzeme pieaugušajiem - mežonīgas ballītes, lieliskas dzīvojamās telpas un plašais īpašums ar zoodārzu, baseinu un spēļu māju padarīja iekļūšanu tajā īpaši iekārojamu. Taču cilvēki, kuri tajā mita, stāsta, ka dzīve "Playboy" mājā nemaz nebija tāda, kā klīst leģendas. 

"Playboy" dibinātāja Hjū Hefnera (1926-2017) draudzenēm un citiem "Playboy" zaķīšiem, kuras tika uzaicinātas dzīvot savrupnamā, dzīve pasaulslavenajā adresē bija stresaina un ierobežota. Ilggadējā Hefnera mīļotā sieviete Holija Medisone pat ir izteikusies, ka septiņu gadu ilgajā uzturēšanās laikā lielajā namā jutusies nožēlojami.

Nākamgad gaidāms televīzijas A&E dokumentālais seriāls ""Playboy" noslēpumi" (Secrets of Playboy), kas sola atklāt slēpto patiesību, kas slēpjas aiz "Playboy" impērijas. Tomēr jau tagad daudzas Hefneram pietuvinātas personas ir izteikušās par savu pieredzi, un tā ir pārsteidzoša.

Hollija Medisone

Hollija Medisone, ilggadējā Hefnera draudzene un realitātes seriāla "The Girls Next Door" zvaigzne, nav kautrējusies dalīties pieredzē un ir sarakstījusi memuāru "Down the Rabbit Hole" par septiņiem  "Playboy" mājā pavadītajiem gadiem.

Grāmatā Medisone atzinusies, ka viņas pavadītais laiks mājā bijusi "pastāvīga cīņa". Viņa atklāj, ka ir jutusies nožēlojami, dzīvojot mājā, un viņai nācies ievērot vairākus stingrus noteikumus.

"Māja nebija vieta, kur tika celta pašapziņa. Tā bija vieta, kur tika izmantota manipulācija..."

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp