Katrs gadalaiks mūs ietekmē - mainās mūsu garderobe, brīvā laika pavadīšanas iespējas un vēlmes, kā arī tas, ko mēs liekam savā šķīvī un ko mums vajadzētu tajā likt.

Kad aiz loga valda karstums, lielas apetītes parasti nav. Kāda garda aukstā zupa, svaigi salāti, reiz pa reizei grilēta gaļa vai zivs, daudz svaigu augļu un ogu - lūk, aptuveni šādi izskatās ļoti daudzu cilvēku vasaras ēdienkartes. Bet kas notiek rudenī, iestājoties aukstākam laikam? Nemanot roka biežāk ieslīd ledusskapī un izķeksē no tā kaut ko, kas tiek ātri notiesāts. 

Ko un kāpēc mums vajadzētu ēst? Vai varam parūpēties arī par to, lai aukstums netiek mums tik ātri klāt, pareizi ēdot?

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest