Holivudā sen nav bijis tik lielu sabiedrības uzmanību izraisošs gadījums, par kuru tik daudzi pauž... neviltotu prieku. Runa ir par amerikāņu dziedātājas un aktrises Dženiferas Lopesas un aktiera Bena Afleka attiecībām. Abi sāka tikties 2000. gadu sākumā, pēc diviem gadiem saderinājās, taču kāzas tomēr atsauca. Nu, pēc teju 20 gadiem, abi atkal atraduši ceļu viens pie otra, un abu mīlas stāsts tiek uzskatīts par vienu no skaistākajiem un romantiskākajiem 21. gadsimtā. Svinot mīlestību, atskatīsimies uz pāra sarkanā paklāja debiju un to, kā abi izskatās tagad.

2003. gada 3. februāris. Dženifera Lopesa un Bens Afleks četrus mēnešus ir saderinājušies un gatavojas kāzām. Pāris piedalās filmas "Pārgalvis" (Daredevil) pirmizrādē.
2003. gada 3. februāris. Dženifera Lopesa un Bens Afleks četrus mēnešus ir saderinājušies un gatavojas kāzām. Pāris piedalās filmas "Pārgalvis" (Daredevil) pirmizrādē. Foto: Shutterstock
Marka Stīvena Džonsona režisētajā kinolentē "Pārgalvis" Afleks filmējas kopā ar savu topošo sievu. Tiesa, ne Lopesu, bet gan ar aktrisi Dženiferu Gārneri.
Marka Stīvena Džonsona režisētajā kinolentē "Pārgalvis" Afleks filmējas kopā ar savu topošo sievu. Tiesa, ne Lopesu, bet gan ar aktrisi Dženiferu Gārneri. Foto: Shutterstock
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp