Kanāla STV Pirmā! raidījumu “Kad viņas satiekas” varētu saukt arī par mūsu "Seksu un lielpilsētu", kur aiz šķietami vieglās čalošanas, netrūkstot jautājumiem par seksu, tiek runāts par galveno - kā justies laimīgam? Liene Stepena šim dāmu “popam” pievienojās šosezon, ansamblī ienesot dziļākas notis un savas atziņas, arī par to, kas ir labākie pretnovecošanās līdzekļi.

Par Lieni var teikt, ka viņa ir kā mūsu jauno laiku TV dzīvā vēsture - sākusi kā smaidīga “Superbingo” meitene, par kurām mēdz teikt – pārāk skaista, lai arī vēl būtu gudra. Liene ar horeogrāfa diplomu kabatā, gadiem ejot, ir uzkrājusi ne tikai TV ekrāna pieredzi raidījumos “Caur ērkšķiem uz”, “Sapņu ķērājas” un vēl citos projektos, bet arī izturējusi ļoti grūtu likteņa pārbaudījumu – mīļotā cilvēka nāvi.

Lienes privātajai dzīvei medijos esam varējuši sekot līdzi kā seriālam, kura jaunākajās sezonās Liene laimīga pozē kopā ar dzīvesbiedru Māri Saukānu viņu mājā Kuldīgā. Sociālajos tīklos viņa smaida, tērpusies baltā medicīnas darbinieka vai, pareizāk, topošā fizioterapeita halātā. Pandēmijas mājsēdes laikā viņa kopā ar meitu Darju aicina dejot un izkustēties. Un ik pa laikam pozē, kā kaķene pieglaudusies savam Mārim, kurš Lieni ir pārliecinājis par to, kam tik daudzām sievietēm ir tik grūti noticēt - ka ārējais skaistums tomēr ir bišķiņ aiz tā, ko saucam par dvēseles skaistumu. Un no visa šī dzīves skarbi raibā stāsta Liene ir iznirusi ar šā laika visvērtīgāko valūtu – iekšēju mieru.

Liene ar dzīvesbiedru Māri Saukānu
Liene ar dzīvesbiedru Māri Saukānu Foto: Privātais arhīvs

“Iespējams, to sajūt cilvēki abpus ekrānam un tālab man uzticas, jo es tagad zinu - lai vai kas notiktu, es ņemu grožus savās rokās un meklēju risinājumu.” Tāpat Liene jo daudzām ir kļuvusi arī par tādu kā “dejojošo guru” - viņas rīkotajos dejas retrītos sievietes atmodina savu seksualitāti un uzticēšanos dabai.

Klik: Kurš kuru vairāk mīl - televīzija tevi vai tu televīziju?

Liene Stepena: Man liekas, es mīlu cilvēkus! Un caur TV kameru es tos uzrunāju.

Ja raidījumi, kurus esi vadījusi, būtu dzērieni vai ēdieni, kā katru no tiem raksturotu?

“SuperBingo” – daudz popkorna, “Caur ērkšķiem uz...” ir kārtīgs...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp