Palielināt sēžamvietas apjomu un uzlabot tās formu, vienlaicīgi samazinot tauku daudzumu uz vēdera, gurniem un augšstilbiem - tas nav nekas neiespējams, ja esi gatava iztērēt vidēji sākot no 5000 eiro un, iespējams, zaudēt dzīvību. Bet ieguvumu būs pulka vairāk: sociālo tīklu konti piedzīvos sekotāju pieplūdumu, līdz ar to būs gan vairāk sponsoru, gan sadarbību, gan pielūdzēju. Tieši tāds darījums mūsdienās ir modē.

Papildu polsterējums dienvidu pusē tomēr ir un paliek atzīstams bonuss vīriešu acīs. Un ne tik daudz tāpēc, ka būtu ārkārtīgi skaists, bet vienkārši tāpēc, ka seksīgs, proti, saistīts ar seksu.

Savukārt to, vai sieviete dabiski būs ar formīgu piekto punktu apveltīta, anatomiski nosaka trīs apstākļi: pēdējo trīs mugurkaula skriemeļu izvietojums krustu rajonā, sēžas muskuļu apjoms (to gan ir iespējams uztrenēt) un taukaudu daudzums attiecīgajā reģionā.

Veiksmīgo lozi ģenētiskajā loterijā ir izvilkušas dāmas, kurām sanāk hattriks, pārējām atliek centīgi vingrot vai dzīvot mierā ar savu relatīvi neizteiksmīgo dupsi, vai arī veikt operāciju.

Internacionālā Plastiskās estētiskās ķirurģijas savienība (ISPAS), aptaujājot 25 000 plastisko ķirurģijas klīniku, 2020. gada nogalē apkopoja rezultātus par 2019. gada populārākajām plastiskajām operācijām. Rezultāti ziņoja, ka pēcpušu formēšanas procedūras ir piedzīvojušas lielāko pieprasījuma pieaugumu visu citu manipulāciju starpā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X