Jaunais mācību gads Igaunijā sākās ar pamatīgām sērām divās skolās. Divas dienas pirms 1. septembra Kambejas ciematā, kas atrodas dažus kilometrus no Ulenurmes ciemata, avārijā bojā gāja 17 gadus vecs motocikla vadītājs un viņa 15 gadus vecā pasažiere. Avāriju izraisījusī vieglās automašīnas šofere tiek turēta aizdomās par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, kā rezultātā notika letālais negadījums. Tiesa, šī persona joprojām drīkst vadīt automašīnu, pirms tiesa pieņem galīgo lēmumu, ziņo laikraksts "Postimees".

Šobrīd zināms, ka vieglo automašīnu BMW vadījusi 21 gadu veca sieviete. Negadījums noticis 30. augusta vakarā ap plkst. 21.15. Policija noskaidrojusi, ka BMW spēkrats sācis apdzīšanas manevru, kā rezultātā tika pārsniegts šajā vietā atļautais braukšanas ātrums.

BMW sadūrās ar "Honda" markas motociklu, kā rezultātā bojā gāja motocikla vadītājs un pasažiere.

BMW šofere tiek turēta aizdomās par vairāku CSN pārkāpšanu

Policija aizturējusi 21 gadu veco autovadītāju par vairāku ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, kā rezultātā izraisīta divu cilvēku nāve.

"Saskaņā ar ceļu satiksmes noteikumiem automašīnas vadītājam ir jāpārliecinās, ka, sākot apdzīšanas manevru, viņš nerada nekādu apdraudējumu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem," skaidroja virsprokurore Kretela Tamme.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X