Teju 70 gadu pastāvēšanas vēsturē žurnāla "Playboy" jaunākā numura vākam pozē netradicionāli orientēts vīrietis. 

Oktobra digitālā izdevuma vāka modelis ir 23 gadus vecais filipīniešu skaistuma blogeris Bretmens Roks, kurš slavu ieguva ar saviem skaistumkopšanas video vietnē "YouTube". Nu Roks vada savu šovu kanālā MTV, un ir viens no retajiem vīriešiem, kurš pozējis slavenajās "Playboy" zaķa austiņās.

Lai arī Roks nav pirmais vīrietis, kurš pozējis žurnālam, - pirms viņa bija aktieri Ezra Millers un Pols Rads, kā arī žurnāla dibinātājs Hjū Hefners (1926-2017), taču šis numurs ieies vēsturē ar faktu, ka vākam pozē vīrietis, kurš ir atklāts gejs.

"Tas daudz ko nozīmē LGBT un manai tumšas ādas krāsas cilvēku kopienai, ja uz "Playboy" vāka pozē vīrietis. Tas ir sirreāli. Pilnīgi šķiet - vai tas tiešām notiek? Un es izskatos tik pievilcīgi!" Roks tiek citēts izdevuma oficiālajā "Instagram" lapā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Playboy (@playboy)

"PLBY Group" (Hjū Hefnera dibinātais uzņēmums, kas pārrauga žurnālu "Playboy" un ar to saistītos aktīvus) pārstāvis norādījis, ka jaunais izdevums saņēmis ne tikai uzslavas, bet arī asu kritiku. "Mēs esam saņēmuši daudz lielisku komentāru, bet pārāk daudz ir tādu, kas ir aizskaroši.

Šie ir tāda paša veida komentāri, ko "Playboy" saņēma 1971. gadā, kad...

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp