Nekur neatradīsiet skandalozu informāciju par Francijas futbola izlases pussargu Ngolo Kantē, kurš ikdienā pārstāv ambiciozo Anglijas premjerlīgas komandu Londonas "Chelsea". Par viņu nesameklēsiet negatīvas ziņas, pat ja ļoti centīsieties. Nekā tāda. Futbolists, kurš nodevies ar lielu mīlestību savam darbam un iemantojis cieņu līdzjutēju vidū. Multimiljonārs, bet pieticīgs un vienkāršs puisis.

Ja jums kaut uz mirkli galvā iešāvās doma, ka viņš ir neinteresants un garlaicīgs puisis, tad maldieties. Pasaules top futbolā valda gana glamūrīgs dzīvesveids - luksusa automašīnas, villas, jahtas, dārgi rokas pulksteņi un tā tālāk... Kantē ir "tautas" futbolists, kurš tiek dēvēts par "pieticīgāko futbolistu pasaulē".

Kāpēc viņš tāds ir?

Lai arī ir futbola superzvaigzne un viņa alga nedēļā ir gandrīz 300 000 mārciņu, kopš 2015. gada viņš brauc ar vecu, apskādētu Mini Cooper S. Tiesa, nesen, ierodoties "Chelsea" bāzē, viņš manīts visai jaunā Mercedes markas automašīnā. Nav gan zināms, vai viņš to iegādājies vai aizlienējis. Par uzvaru premjerlīgā ar Lesteras komandu katrs spēlētājs no kluba īpašnieka saņēma BMW i8S. Kantē gan no šīs dāvanas atteicās, to novirzot labdarībai.

Mini Cooper S ir Kantē pirmā iegādātā automašīna Anglijā, kas palīdzējusi pierast pie kreisās puses satiksmes. "Neredzu iemeslu kaut ko mainīt," pieticīgi pauda futbolists, kurš Lesterā pelnīja 40 000 mārciņu nedēļā un varēja atļauties gandrīz jebkuru automašīnu.

Klīst runas, ka Kantē sākotnēji nebija automašīnas un uz treniņiem devies kājām, bet, Buloņā uz kluba bāzi braucis ar motorolleru. Francūzis nolēma nopirkt automašīnu, jo komandas biedri nepārtraukti ņirgājušies.

Tas nebūt nav vienīgais stāsts par Kantē pieticīgo dzīvesveidu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp