TV personība, režisore iTV veidotāja un nule likvidētā PBK Latvija radošā direktore Žaklīna Cinovska joprojām ir viena no pieredzes bagātākajām mediju personībām Latvijā. Vēl pirms nedēļas bija cerības uz PBK kanāla jaunā satura raidīšanu gan latviešu, gan krievu valodā, īpaši rūpīgi uzrunājot tieši krievvalodīgos seniorus tik būtiskā jautājumā kā vakcinācijas nozīmīgums. 

Tik ilgus gadus strādājot mediju vidē, kā jūs pati uztverat to, ko par jums runā, kā tas izskan ziņu virsrakstos? Vai ir uzaugusi bieza āda?

Pirmkārt, es jau saprotu, kas medijiem ir vajadzīgs. Es pati savus raidījumos daru līdzīgi, izceļu to košāko. Mani, protams, tracina meli un neprofesionalitāte, kaut kādas pilnīgas muļķības. Starp citu, gadus desmit nelasīju komentārus un nevienam neiesaku to darīt. Tagad atsāku, un man pat gribas vairāk lasīt. Es redzu, cik šie cilvēki, pirmkārt ir nelaimīgi, skaudīgi. Un man tas jau sāk glaimot. Man jau ir tāda pieredze un tik gadu... tas man tiešām ir vienaldzīgi.

Jūsu tēls, manuprāt, atspoguļo vēl vienu 21. gadsimta sievietes modeli. Brīva, neatkarīga, 50+, iespēja iedvesmot arī citas sievietes piepildīt kādus jaunības sapņus, sākt ko jaunu, neļauties aizspriedumiem.

Jā, tajos rupjajos komentāros nereti piemin arī ir par manu vecumu. Nu bet ja cilvēkam nav argumentu, kremt, ka kādam klājas labi, bet aizvainot ļoti gribas...

Bet par iedvesmu runājot. Es jau tāda neesmu viena. Drīzāk es iedvesmojos no citām sievietēm. Man, piemēram, ir divas draudzenes vienaudzes, kuras pagājušajā gadā iestājās augstskolā. Un ne šādā tādā, viena Stradiņos, bet otra sāka studēt medicīnas nozari Kalifornijā. Jā, arī 50 gados var uzsākt lielas lietas. Es ar viņām tā lepojos!

CopyDraugiem X Whatsapp