Pēc četriem Čehijā pavadītajiem gadiem, kur nācās pacīnīties par neizmaksātu algu, Rīgas "Dinamo" komandā atgriezies Latvijas hokeja izlases aizsargs Oskars Cibuļskis, kurš veiksmīgi aizvadījis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas pirmo trešdaļu. Sarunā ar TVNET viņš neslēpa, ka galvenā trenera Sergeja Zubova pēkšņā aiziešana no darba bija nepatīkams trieciens komandai.

Rīgas "Dinamo" šosezon labākais aizsargs? Oskars ir pieticīgs un pats sev šādu titulu kaklā nekarina, vienkārši dara savu darbu. 23 spēlēs šosezon KHL čempionātā Latvijas izlases hokejists iekrājis 11 rezultativitātes punktus (5 vārti un 6 piespēles), kas ir labākais rādītājs starp Rīgas "Dinamo" aizsargiem.

Cibuļskis šosezon izpildījis 42 metienus pa pretinieku vārtiem, kas ir tieši divreiz vairāk nekā kanādietim Brendonam Gromlijam (21), kurš starp aizsargiem Rīgas "Dinamo" komandā ir otrais šajā rādītājā. Tikai trīs uzbrucēji pa vārtiem metuši vairāk nekā Cibuļskis, kurš savus piecus vārtus guvis skaitliskajā vairākumā.

Komandas vadošais aizsargs? "Tas jau jāvērtē treneriem. Mums ir diezgan daudz aizsargu komandā, kuriem var dot spēles laiku. Es daudz spēlēju vairākumā, tāpēc vairāk tieku pie metieniem," pieticīgi sevi vērtēja Cibuļskis.

Nesen Rīgas "Dinamo" galvenā trenera posteni ģimenes apstākļu dēļ pēkšņi atstāja krievu speciālists Sergejs Zubovs, kurš spēlētāja karjerā bija izcils aizsargs ar panākumiem Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Viņa pienākumi vismaz pagaidām uzticēti Valērijam Kuļibabam.

"Bija ļoti labs kontakts ar treneri. Nevienam nekādu pretenziju pret trenera darbu nebija. Varbūt vienīgās pretenzijas ir par to, ka viņš ...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp