Evelīna Pārkere – perfekta uzņēmēja vai skandaloza personība? (7)

Foto: Evelīnas Pārkeres privātais arhīvs
Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Digitālā satura autore jeb influencere, uzņēmēja un aktrise Evelīna Pārkere (21) beidzot plašākai sabiedrībai prezentējusi ilgi lolotu ideju – pašas dizainētu pirmo rotu kolekciju. Sarunā ar "Klik" viņa stāsta par boksa treniņiem un kā izvairās no rutīnas, kāpēc tiek dēvēta par skandalozu mediju personību un mīl vientulību, nevis cilvēku kompānijas. Izrādās, ka ir divas Evelīnas – viena perfekta uzņēmēja, bet otra meitene, kas publicē pusplikas bildes un ir pamanāma dažādos pasākumos.

Klik: Šobrīd, kad daudz laika pavadām mājās, kam noteikti jābūt tavā ledusskapī?

Evelīna Pārkere: Patiesībā manā ledusskapī nav nekā, izņemot "Borjomi" un citus dzērienus. Tas arī viss. Pārtiku tajā neatradīsiet, jo praktiski mājās negatavoju, jo nav laika. Pasūtu ēdienu "Wolt", un man arī ir ļoti paveicies ar puisi, kas lieliski gatavo.

Kā tu sevi šajā laikā mobilizē, lai, strādājot un dzīvojot mājas apstākļos, neieslīgtu rutīnā?

Man ir tāda profesija, kurai pateicoties, nav iespējams iedzīvoties rutīnā. Protams, pandēmija nedaudz mani ir ievedusi rutīnā, jo tu nevari īsti to kontrolēt. Nupat atvēru savu uzņēmumu "Avalion", man ir sava profesionālā darbība un paralēli arī citi mazi darbiņi un projekti, kuros esmu iesaistījusies. Darbs un ikdiena ir tik radikāli dažāda, ka ieslīgt rutīnā nav iespējams. Ja jūtu, ka nemanot ir piezagusies rutīna, cenšos to kaut kādā veidā atšķaidīt ar cilvēkiem vai aizbraucot ārpus Rīgas. Ja strādāju pie datora trīs dienas no vietas, tad aizbraukšu pie drauga vai vecākiem vai arī atradīšu naktsmītņu platformā "Airbnb" kādu īres dzīvokli kādā citā pilsētā, lai nomainītu vidi, jo cita vide atbrīvo no rutīnas.

Vai ir arī Evelīna, kas dzīvo sev? Tev noteikti ir arī tāda dzīves daļa, kuru tu dzīvo tikai sev, ko plašākai sabiedrībai nerādi un neatspoguļo interneta vidē?

Es dzīvoju tikai sev. Jā, bieži vien cilvēkiem ir darbs un viņi nav ar to apmierināti un uztver to kā naudas iegūšanas veidu. Bet es ļoti izbaudu, ko daru – radošo procesu. Jo vairāk man ir darbu, jo laimīgāka esmu. Es teiktu, ka strādājot un darot lietas, es dzīvoju sev. Protams, man patīk arī pavadīt laiku vienai, neko nedarot, vai arī lasot grāmatas, kas man ārkārtīgi patīk, vai arī pavadot laiku ar draugu, vai ģimeni. Protams, cenšos kādu dzīves daļu ne tikai strādāt, bet arī pavadīt ar saviem mīļajiem cilvēkiem vai nodoties savam hobijam. Es nodarbojos ar...

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu